Therapie

Hulp van een energetisch therapeut krijgen

hulp

Het kan in sommige situaties van grote waarde zijn om een energetisch therapeut in te schakelen. Het is deze therapeut die precies weet om te gaan met de energiestromen in het eigen lichaam en die van de cli├źnt. De therapeut kan daardoor aanvoelen wat er speelt met de klanten en wat er nodig is om hier iets aan te doen. Door de blokkades in het lichaam op te sporen kan gezorgd worden dat de stromen aan energie weer vrijkomen.

De mens als geheel zien

Het is belangrijk om te begrijpen op welke manier de energetisch therapeut werkt. Dat begint met de zienswijze op de mens. De therapeut ziet een geheel. Het gaat dus niet alleen om de fysieke mens, maar ook om de mentale en emotionele aspecten. Dit is allemaal met elkaar verbonden in een groot geheel. Wanneer de balans verstoord wordt, door uiteenlopen de redenen, dan zal dat op alle ander vlakken ook merkbaar zijn. De therapeut spoort dit op en werkt hieraan.

energetisch therapeut

Een blokkade wegnemen

Uiteindelijk is het doel natuurlijk om de blokkade weg te nemen. Dat komt door de bevroren energie die de blokkade vormt aan te pakken. Het is eerst zaak om de beschermlaag aan te pakken. Daarna kan gekeken worden naar de andere lagen die eronder zitten. Elke laag moet aangepakt worden om de balans in het lichaam te herstellen. De energetisch therapeut zorgt ervoor dat dit lukt. Daar werk je dan samen aan. Zo kan je als mens weer helemaal in orde raken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *