Fillers

Traangoot fillers

fillers

Traangoot fillers: ideaal om weer een uitgeruste indruk te maken

Bijna iedereen heeft weleens wallen onder de ogen. Meestal zijn die het gevolg van incidentele of structurele slechte nachtrust. Wat zeker is, is dat wallen onder de ogen worden geassocieerd met vermoeidheid, en soms ook met veroudering en een ongezonde levensstijl. Wat echter niet iedereen weet is dat die associatie niet altijd terecht is. Soms worden die donkere kringen onder de ogen namelijk simpelweg veroorzaakt doordat de vetzakjes in de traangoot verzakt zijn of qua volume hebben ingeboet. Dit heeft dus niets te maken met vermoeidheid of een ongezonde levenswijze. Hoe dan ook, door een behandeling te ondergaan met traangoot fillers kun je hier wel tegen optreden. Wat je van die fillers en van deze behandeling mag verwachten lees je hieronder.

fillers

Wat mag je van veilige fillers verwachten?

Verschillende beautycentrum kunnen verschillende fillers gebruiken voor een traangoot behandeling. Goede traangoot fillers bevatten echter hoe dan ook lichaamseigen stoffen. Zo wordt de filler niet door het lichaam afgestoten en blijven ook verdere problemen met de filler achterwege. Goed om te weten is dat kwalitatief goede fillers volledig veilig te gebruiken zijn.

Meer informatie over de behandeling

De behandeling waarbij traangoot fillers worden ingespoten duurt maar een paar minuten. Er wordt met een dunne naald een klein gaatje gemaakt onder de traangoot. Door van een canule gebruik te maken wordt de filler er dan ingespoten. Dit lijkt misschien eng, maar in de praktijk valt dat erg mee. Dit blijkt ook wel uit het feit dat mensen die deze behandeling ondergaan niet verdoofd hoeven te worden. Wel kun je na de behandeling last krijgen van zwellingen. Deze kunnen een paar dagen tot twee weken aanhouden. De ernst van de zwellingen wordt beperkt als er is gebruik gemaaktvan een canule.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *